Ma voi ocupa de campionat aproape zilnic. Am un serviciu ce imi permite alocarea a cel putin 4 ori zilnic forumului, campionatului, cel putin in prezent. Nu stiu ce-mi rezerva viitorul. In orice caz voi anunta din timp daca nu ma voi mai putea ocupa de campionat si voi preda stafeta oricui doreste sa urmeze la organizare, voi pune la dispozitie site-ul, baza de date etc. daca va fii cazul.

1. Pentru primul sezon am ales un sistem fara conditionarea etapelor. In functie de cati useri se inscriu vom alege impreuna o perioada in care sa se dispute meciurile, fiecare user in parte isi joaca etapele asa cum poate, ia legatura cu ceilalti si stabilesc de comun acord o data cand se va juca meciul. Cel putin asa va fii in primul sezon. Vedem cum merg lucrurile si daca lumea nu se tine de treaba, in sezonul 2 vom conditiona etapele.

2. Consider ca numerele de telefon sunt un lucru care pana la urma ramane la atitudinea userilor daca sunt de acord sa le utilizeze ca metoda de contact.
In momentul in care se termina inscrieriile voi pune la dispozitia userilor inscrisi in campionat, prin e-mail personal, lista cu metodele de contact a celorlalti participanti, inclusiv nr de tel, unde este cazul.