Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: 48-ore Xbox Live Gold coduri moca
-
Senior Member
codurile cred ca erau de 48 ore dar probabil a fost o promotie
pe gamertagul principal,ma uitasem la account si avusesem 14 zile trial
facusem rost de coduri de 48 ore prin conturile japan
acum 2 saptamani parca se repetau codurile si erau inutile
in fine,imi poti spune metoda in pm?sau sa-mi daiun cod?
joc ultimate team online fiindca am facut rost de online pass la fifa 13 si mi s-a dus trialul
m-am prins,era alta versiune de MHF,cea cu numarul 4