Single post: Fifa 13
-
Senior Member
eu pe seara asta am avut 3 freez-uri si 2 bucati stuck in arena. ma gandesc foarte serios daca sa-l mai bag in consola sau nu, mi-e sa n-o bulesc de al atatea blocari si Checking and Restoring the File System..
Ca sa nu mai zic ca nici macar acum n-au fost in stare sa elimine acel bug cu jucatorul dupa ce inscrie cade mort pe jos
retarzi..EA
Ca sa dai gol, ori tragi de pe unde apuci si din orice pozitie..aici nu trebuie sa-ti mai asezi mingea, rupi de oriunde si aia e, intra sau nu, fiindca daca incerci sa-ti asezi mingea esti mancat de defensiva sunt 3-4 insi pe tine fara sa clipesti.
Au fost momente in care portarul nu reactiona la suturi sau aparatorii mei nu sareau la cap.
Am avut cateva surprize ca dupa ce am tinut de balon cu L1 (ca la fifa street, ca vezi doamne au implementat modulul ala de acrobatii) ramaneam blocat pe L1 si inainta fara ca eu sa-i mai pot face ceva, ori ma deposeda ori ieseam cu mingea in out.
nu le mai enumar ca iar imi pare rau de banii cheltuiti...
gvingi tu ai si Ultimate Edition, adica daca tot e prost sa fie si scump...
Testerii aia de la EA chiar dorm pe ei? daca este testat numai in Romania se explica 
Cred ca Fifa13 este cel mai FAIL produs lansat in ultimii 5 ani.[COLOR="Silver"]
---------- Post added 03-10-2012 at 02:27 AM ----------