Quote Originally Posted by MonkY View Post
P.S. Nici mie nu imi place ce au facut cu culorile: white or blue... Black rulez for me! Eventual black & silver (my favourite combination)...
Mi-am revenit un pic, deja am inceput sa cred ca eu am o problema, cand vad baieti cu tricouri roz, telefoane albastre, "adidasi" verzi, etc... pai un papagal sau un paun ar fi super invidios pe "baietii" aia

Quote Originally Posted by MonkY View Post
Oricum, stirile de genul acesta fac parte din gama: "Samsung mai scoate 10 smartphone-uri luna aceasta"!
Da, aici trebuie sa recunosc ca Apple le da clasa, scoate 1-2 telefoane pe an si nu 1000 de modele. 3G/3GS, 4, 4S, 5...
Samsung tranteste 100 de modele odata, cu ecran de 3", de 3.2", de 4", de 4.8", cu dual core, cu single core, nspe combinatii. Nu zic, e bine ca ai de unde alege, e pt toate buzunarele si gusturile, dar totusi e prea exagerat. Sa scoata 3-4 modele, e de ajuns. Un super high end cu cel mai mare ecran si cel mai rapid proc, un model "value" cu ecran mic si procesor mai lent si inca 1-2 modele de mijloc, eu zic ca e suficient.