oricum si asa se va juca de acum incolo in proportie de 90% doar cu 5-6 echipe in campionat. in urna de 5 stele se va juca exclusiv cu barca, real si m city, in cea de 4.5 cu PSG, Spurs si Borusia. Echipe de la 4 stele in jos f rar cred ca se vor folosi si in afara de gvingi, cei care o vor face mai mult ca sigur se vor orienta spre ele ca urmare a unui update de ultima ora care sa ii avantajeze prin forma jucatorilor (asa cum s-a intamplat sezonul trecut cu Everton parca prin mai, care desi era de vreo 4 stele era la ani lumina distanta fata de celelalte echipe de 4 stele). eu unul as milita pentru introducerea unui nr maxim de meciuri cu care poate juca cineva cu o echipa pentru diversificarea meciurilor sau daca va e prea greu sa contorizati echipele pe care le-ati folosit am alta propunere: sa nu ai posibilitatea doar cand esti gazda sa alegi urna x de alegere a echipelor (urna de 5, 4.5, 4, 3.5, etc) daca ai ales-o intr-una din ultimele 3 dati cand ai fost gazda.

Seryaph - te-am intrebat pe mess acum cateva zile ce vei face in 2 privinte:

1. Ai spus ca vei programa 3 meciuri pe saptamana si dc nu le vom juca pana in weekend cu cine vrem noi, ni le vei programa tu. Ce inseamna mai exact asta? Lei vei programa pe toate intr-o zi, in 2 zile sau separat vineri, sambata si duminica?

2. Ce se va intampla cand 2 jucatori nu joaca meciul? citisem undeva de print screen-uri si dovezi la mess sa demonstram ca am contactat adversarul si alte nazbatii de astea. pe langa faptul ca sunt penibile, daca celor de aici le e lene sa-si contorizeze echipele cu care au jucat, iti dai seama cata tragere de inima vor avea sa faca asa ceva. o sa dai amanari la nesfarsit pana o sa jucam meciurile? o sa ne dai meci pierdut la amandoi, chit ca unul e taran si intra pe psn o data la 3 zile si nu are bunul simt sa raspunda la un sms?

eu zic ca sunt 2 chestiuni f importante de rezolvat ca sa nu apara discutii inutile pe aici...