Eu unul o sa joc cu Bayern la 5 stele, si fiindca deja m-am obisnuit cu Bayern nu mi-ar conveni sa fiu nevoit sa-mi aleg alta echipa de 5 stele. Nu sunt de acord cu numarul limitat de jocuri cu o singura echipa. La o adica daca joci bine poti sa bati si barca si real cu ce echipa vrei. Orikum Realul nu mi se pare cine stie ce. Sincer inafara de Ronaldo si poate Cassilias, restul jucatorilor mi se par comparabili cu cei ai altor echipe. La Barcelona intr-adevar e alta treaba.

Pt celelalte 2, chiar acum lucram la regulament, etapele o sa fie programate pe tot sezonul de dinainte pt ca altfel s-ar creea haos, alte detalii o sa gasiti in regulament, iar pentru cea dea doua intrebare, voi folosi ideea ta cu prezenta pe PSN , cine nu apare pierde la masa verde.

---------- Post added 04-10-2012 at 12:21 PM ----------

Cam asa o sa arate tintarul ligii Console Games Fifa Club: Liga A1
Meciurile din cupa vor fi programate in zilele de vineri

---------- Post added 04-10-2012 at 12:51 PM ----------

O sa puteti sa jucati in avans, sau sa va reprogramati.
O sa desemnez doi "arbitri" care sa ma ajute cu meciurile nejucate. Mai exact sa urmareasca jucarea meciurilor din liga opusa(daca el este din A1, sa urmareasca meciurile din A2 si invers), iar in cazul in care nu voi putea eu sa verific un meci sa intre ei si sa urmareasca pe psn si sa posteze pe forum cine s-a prezentat si cine nu. Pana acum am deja un doritor, mai sunt voluntari?