Single post: Samsung ar putea lansa Galaxy S3 Mini (Update)
-
Admin

Originally Posted by
ffocus
Galaxy S2 cumparat in Mai 2011 a beneficiat de Gingerbread, Honeycomb si mai nou IceCream Sandwich, iar cu putin noroc prinde si JellyBean (deja il am neoficial si se comporta impecabil). Deci patru schimbari majore de firmware, cu fiecare din ele mergand din ce in ce mai bine telefonul. Asa ca teoria ta...
Pai ai dat si tu un exemplu nepotrivit... Galaxy S2 a fost unul din cel mai bine vandute smartphone-uri al lor. Ia sa-ti iei unul din celelalte 9 smartphone-uri iesite in luna respectiva, sa vezi ce de update-uri au avut. Si daca iese un update, se intampla la 6 luni dupa ce toti ceilalti producatori au ajuns la EOL. La mine toate smartphone-urile si tabletele Samsung care au ajuns, am fost nevoit sa le pun ROM-uri neoficiale (care erau mai noi si nu se miscau ca un ...).
Nu mai zic ca decat sa ajung la service Samsung mai bine imi trag un glont in cap. Am mai povestit, dar asta ramane epica: un Galaxy Tab, dus la garantie (dupa ce a murit in timpul unui update de firmware oficial - Kies e o aberatie, nu credeam ca o sa ajung vreodata sa spun ca exista aberatie mai mare decat iTunes). Mi se spune ca e din cauza userului, deci nu se face pe garantie, si ca ma costa 900 RON (sau 950, nu erau siguri), pentru ca trebuie schimbata placa de baza. Le-am zis pass linistit, am mers la un service LG (yeah, laugh) unde l-au rezolvat cu 250 RON, fara sa schimbe niciun fel de placa de baza. Prin urmare, tzepari.

Originally Posted by
ffocus
A, ca iti sta pe creier ca nu este telefonul tau in primul spot pe gsmarena 1 an, da, poate fi deranjant pentru unii.
Bine zis unii... chiar nu stau sa verific ce top-uri sunt pe gsmarena. Dar presupun ca o avea si top-ul ala o noima, ca degeaba nu cred ca e pus acolo. Oricum, un smartphone sa reziste un an in orice top... e o minune these days, la cum evolueaza lucrurile. Sau, la cat de des scoate Samsung alt model...

Originally Posted by
cryyo
Suntem multi pe planeta, nevoia e mare. Samsung, o firma responsabila, se ocupa de problema.
Asa este. Aici ai dreptate. Samsung face si aragaz, si frigider, fier de calcat... Mie unul mi-au placut dintotdeauna panel-urile lor (nu degeaba produc pentru Apple, Sony, etc...). Din pacate stau bine la inovatii dar la practica sunt varza. Iar tech specs-urile lor de cele mai multe ori sunt scoase din burta (motiv pentru care eu unul nu mai vreau sa vad produse Samsung in casa). De exp. m-a mancat undeva sa iau un cuptor cu microunde Samsung, cu putere de 1200W. Masurat frumos (dupa ce m-am intrebat de ce Dzeu ia mai mult la Samsung decat la vechea mea chinezarie de 900W), si mai mult de 600W n-a consumat nici pe cel mai al naibii program. Asta in timp ce chinezaria se ducea la 950W chiar. O fi vorba si de un pic de eficienta, dar sa fim seriosi... e cam ca la TV-urile lor unde au contrast infinit. Doar LG si Samsung pe lumea asta au reusit sa masoare infinitul