Single post: Pro Evolution Soccer PES 2013
-
Member

Originally Posted by
catalineatza08
Eu am luar FIFA 13 de la Altex pentru PS3, de abia am prins o bucata, pe cand PES 2013 aveau kklau.
Cei de la Konami au o hiba foarte mare daca vrei sa folosesti un router pentru a avea internet la jocul online, si anume nu te lasa sa intri la lobby rooms, la competitii, ci numai la quick match. La FIFA 13 pot juca orice mod de la online folosind un router.
Si eu am router dar nu am intampinat asemenea problema si nici nu am mai auzit pana acum decat la un amic care nu il lasa sa intre online deloc. Dar am rezolvat problema, i-am pus PS3-ul in DMZ si gata.

Originally Posted by
Marinake Personal eu am jucat si Fifa si Pes , dar pe diferite perioade.Am inceput cu Fifa 98 si am jucat pana la Fifa 2007 inclusiv.Dupa aceea Pes a trecut cu mult peste Fifa si am jucat de la Pes 6 pana la Pes 10.Dupa succesul lui Pes 10 , cand a aparut panarama de Pes 11, am trecut iar la Fifa si o sa stau o perioada pana se hotarasc Konami sa mai scoata un joc bun.
Sa stii ca pes 2013 este chiar reusit, cel putin mie imi place mult. Intr-adevar, 2011 si 2012 au fost jalnice mai ales 2012 pe care nu l-am putut juca deloc. Poti incerca demo de la 2013 sa vezi daca iti place.