Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Campionat ConsoleGames Fifa Club
-
Member
Haideti ca am gasit o solutie la treaba cu Virgin. Nu mai avem nevoie de site. Multumita lui Nina, care mi-a dat ideea si lui gvingi76 care m-a ajutat sa o testez am descoperit cum sa putem juca si sa testam daca cineva joaca cu o echipa editata sau nu. In primul rand, iata cateva lucruri pe care le-am descoperit incercand diverse metode de a juca editat:
1. Stelele reprezinta ansamblul de overall al unei echipe. Indiferent cum muti jucatorii intr-o echipa( atata timp cat nu le modifici atributele jucatorilor si nu faci transferuri) stelele raman la fel si este cea mai clara metoda de a estima valoarea unei echipe.
2. Overall Att Mid Def care apare atunci cand selectezi echipa inainte de meci(sub stele) arata Overall-ul echipei din primii 11! Cu alte cuvinte nu este foarte relevanta pentru a determina valoarea unei echipe, deoarece in primii 11 pot fi jucatori de 60-70 si la rezerve sa se ascunda jucatori de 80 etc (am testat chestia asta, e sigura). De aceea nu era buna varianta cu urnele valorice!
3. Am testat cu gvingi76 folosirea de echipe cu jucatori editati si va pot spune ca se pot face multe manevre, fara ca voi sa observati. Spre exemplu, se pot cobori OverAll-urile unor jucatori de rezerva si se pot mari altora pentru a pastra nivelul total de stele si nu se umbla la primii 11 pentru a nu se observa la Ovr ATT MID DEF, iar cand incepe meciul din team management se baga jucatorii de rezerva editati in primul 11 si pac-pac echipa umflata)
4. Echipele editate apar numai cand gazda alege Squads Custom atunci cand face jocul. Cand alege online se folosesc ultimele squad updates.
Metoda cea mai sigura pentru a descoperi daca adversarul vostru alege Custom Squads cand este gazda este sa va editati fiecare cate o echipa (pe care nu o folositi pentru a nu avea probleme in offline mod, recomand o echipa din K-leage,SUA etc.) si sa va uitati la ea cand va alegeti echipa din timpul meciului. Daca apar modificarile pe care le-ati facut voi, la numarul de stele, sau overall-ul ATT MID DEF inseama ca gazda a ales custom squads in loc de online.
Si cu asta renuntam la Virgingamin.com! 
Atentie!!! Cu update-urile online, se fac mereu modificari la primul 11, transferuri etc. Atunci cand modificati o echipa faceti niste schimbari drastice(umflati toti jucatorii sau o mare parte din ei) si tineti minte exact care sunt valorile echipei voastre modificate.