La fanboys cred ca e mai simplu. Pentru ca ei nu vad decat firma X, pe care o idolatrizeaza (de multe ori pana la extrem). Orice alta firma, indiferent ca e Y sau ca e Z (dar pentru care X produce componentele, de exp.) e varza pentru ei. In primul caz, poti sa-i faci unui fanboy toate testele posibile si imposibile din lume, sa-i arati rezultatele alb pe negru, si el o va tine tot pe-a lui. In al doilea caz, sa luam ca exemplu un monitor Dell. Poti sa-i explici de 100 de ori ca panoul este un LG, ca procesorul de imagine este facut de LG... el iti va spune clar ca Dell e suprem si LG e dezastru.

Mai este si cazul acelor fanboys care ori nu sunt bine informati, ori nu si-ar permite niciodata produsul concurentei... motiv pentru care mor cu ceea ce au de gat. Stiti voi vorba cu "strugurii sunt acri"... Ma distreaza la nebunie cate unul care injura un Galaxy S3 sau un iPhone 5, in timp ce el foloseste un Nokia cu butoane de-acum cativa ani. Pentru el firmele respective sunt atat de enervante, incat ajunge sa spuna ca "uraste touchscreen-ul". Sau in cazul nostru... si-a cumparat PS3, si pentru ca nu-si permite si un Xbox 360 sau un Wii, va arunca cu noroi in orice e legat de celelalte console. Chiar daca in sinea lui si-ar dori sa joace exclusivitatile celorlalti. Sau chiar daca al lui Xbox 360 a dat de 20 de ori RRoD.

Eu zic ca trebuie sa fim deschisi la toate cele... Personal merg pe ideea ca si mie imi place un Lamborgini Sesto Elemento sau un Bugatti Veyron 16.4. Faptul ca nu mi le permit nu ma opreste sa le studiez, sa aflu cat mai multe informatii despre ele si sa fiu suficient de "nebatut in cap" incat sa recunosc ca ambele masini sunt cu mult peste amaratul meu de Peugeot 307.

---------- Post added 08-10-2012 at 12:05 AM ----------

Quote Originally Posted by Madk91 View Post
Cred ca asta cam seamana cu Samsung Galaxy mini-ul despre care vorbiti.
Samsung galaxy express

Samsung Galaxy Express- specificatii, date tehnice, prezentare, preturi, telefoane mobile, gsm, pret, accesorii, review

Ma uitam pe net de preturi la service-uri gsm.
Sau asa: Samsung Galaxy Express I437 - Full phone specifications