Quote Originally Posted by x2z View Post
Imi pare rau, dar gresesti in ambele privinte. In afara de suturi, Cisse nu are mare lucru. Cat despre cum opresti pacerii, stiu si eu lucrul asta, insa spune-mi cum ii opresti pe pacerii care tin apasat la maximum pe through ball cand paseaza si fundasul tau, respectiv atacantul, alearga cot la cot dupa minge. Iar lucrul asta se intampla frecvent.

Apoi, ma descurc pana la urma si cu pacerii, insa sunt zeci de cazuri in care nu primesc nici un sut din careu sau din preajma lui si imi iau finesse sau torpile direct in vinclu din neant. Jocul asta este fara indoiala cel mai arcade dintre ultimele aparitii din serie. Pana acum singurul motiv pentru care il joc este faptul ca la 12 incepeau sa se gaseasca greut adversari sau item-uri si, bineinteles, nu era actualizat.

PS: Te rog sa ma intelegi ca nu am chef sa caut anonimi cu pace mare pentru postul de fundas. (apropo sunt maxim 15-16 fundasi decenti cu pace peste 75 imprastiatia prin diferite ligi) Asta demonstreaza din start ca jocul asta e o cretinitate care nu respecta nicio notiune din fotbalul real. M-am uitat de curiozitate la ce preturi se cumpara recomandarea ta, Ogbonna, si am ramas absolut socat. Un jucator cu 79 overall sa se dea cu 9-10000 coins mi se pare de-a dreptul absurd. Ca sa nu mai zic de ridicolul situatiei in care ne gasim, cautand ca principal atribut al unui fundas PACE-ul !
In realitate, fotbalul din toate tarile e plin de blaturi, mafia pariurilor, asa ca daca fotbalul real s-ar juca 99% din meciuri pe bune, ai fi vazut suturi la vinclu, suturi plasate etc.

Ai vazut meciul Romania-Olanda cand in prima repriza olandezi mergeau la propriu pe teren sa ne lase sa le dam gol si noi ce-am facut? Am dat torpile in tribune ca la rugby sau pase la adversar (cred ca romanii jucasera la pariuri la greu). Asta e fotbalul pe care-l vrei implementat in FIFA?
Tu zici ca FIFA e arcade, hai sa-ti demonsterz ca nu e asa.

Care a fost unul dintre cei mai buni jucatori din realitate la finesse shot ? Del Piero (i-a dat lui Stelea 5-6 bucati in champions league in anii 90).

Care a fost cel mai bun sutor in forta de la distanta si lovituri libere pe spatiul portii? Ronald Koeman (loviturile libere de la 30 m aveau 90% sanse sa fie gol).

Care e acum cel mai smecher la lovituri libere din orice pozitie si orice unghi (99% e gol) ? Juninho Pernambucano

Si exemplele pot continua.

Din pacate fotbalul din ultimii 10 ani a devenit un fotbal plin de blaturi, de aranjamente etc. in toata lumea, inclusiv la World Cup si Euro.