Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Samsung ar putea lansa Galaxy S3 Mini (Update)
-
S.T.A.L.K.E.R.

Originally Posted by
higara
care-i problema ca au un ecran mare? Pentru mesaje text si sunat poti folosi si un nokia 1100, acum toata lumea vrea jocuri, gps, filme, navigare etc iar un ecran mare este foarte bun.
Terminati cu lopetile voastre, iphone5 este cu 13 mm mai mic ca s3, mi se pare penibil sa-i spui lopata la un telefon cu 1.3cm mai mare. Deci 1.3 cm face diferenta intre o lopata si un telefon magic.
Bine ca vorbesti tu pentru restul lumii, de acum sa stiu cand vreau sa cumpar ceva sa te intreb pe tine prima data, apropo mai am 5 lei in buzunar ce sa fac sa mai strang si sa imi iau un pachet de tigari sau sa imi iau tigari la bucata?