Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
Nu sunt de acord, ai vazut ce a facut Klose dupa ce a dat gol cu m�na? Nu suport trişorii chiar daca ei fac parte din echipa mea preferată. In general genul asta de comportament imi provoaca scarba. Daca Ferguson, Ronaldo s.a. accepta asa ceva e treaba lor, ii respect pt ce au facut si fac inca pt fotbal, dar ca oameni...Stiu, se spune ca in dragoste si război totul e permis, dar aici e vb de altceva, pt mine simularea e furt, pt mine golul cu mana inscris de maradona intra la categoria furt, trişat. Respect inca o data pt ei dar pt mine conteaza caracterul. Nu te mai certa cu cei care iti raspund aiurea, nu ai auzit ce a spus patronul de la cfr? Cu radioul, pereţii si nebunii nu te certi!
PS sper ca lumea sa aibă simţul umorului
PPS in general nu ai observat ca dupa o discuţie in care le ceri sa aducă argumente unii apelează la jigniri s.a.m.d?
eu te inteleg..dar e un proverb japonez.."cu samuraii te lupti ca un samurai iar cu hotii te lupti ca un hot"...oricum eu aici vorbeam despre faptul ca ferguson accepta simulariile dar comenteaza cand jucatorii altor echipe simuleaza/ca un suporter al lui utd de pe acest forum e la fel de ipocrit precum domnul mai inainte mentionat..

---------- Post added 12-10-2012 at 03:39 PM ----------

tare de tot..