Single post: SpamBox plx ?! :D
-
04-04-2009 04:35 #2576 SP
Admin
Nu esti infractor... stai linistit. Daca nu te simti vinovat - nu plati ! Hai sa-ti spun eu un story tot cu controlori, trait de mine. Ceva ca sa te simti bine.
Eram si eu pusti (16-17 ani or so) cand m-am urcat intr-un 336 sa merg la liceu. Ingramadeala de n-aveai loc sa arunci un ac... si cum sunt genul care nu platesc pentru bataie de joc/disconfort... nu am compostat. Bineinteles, nici n-am urcat bine ca deja se si auzea in fundal celebra fraza cu "biletele la control". Am zis "asta este, m-au prins" si imi faceam calcule cati bani am la mine sa le dau spaga. In fata mea o tipa frumusica foc, singurica. Ajunge unul dintre controlori in dreptul ei si ii zice in zeflmea "tu gagico, ai bilet sau cobori cu noi ?"... Zic "oops, dupa ea, urmez eu". Faza la care un tip de langa noi (care nu se remarcase prin nimic pana atunci... era si cu un cap mai mic decat mine) scoate un bilet taxat si-l intinde tipei din fata mea. Zice "Uite ca acum are bilet, nah !". Ma bufnea rasul de faza (desi in sinea mea ma gandeam ca tot urmatorul voi fi). Insa vad cum se umfla vena pe nea controloru' (care era de 2 ori cat mine - nu stiu cum draq ajung sa fie controlori in zone aglomerate ditamai monstrii astia)... si incepe sa strige la ceilalti. "Ce e mai, te dai smecher ca ai dat biletul la altcineva ? Daca esti smecher... hai ia coboara cu noi aici !" zice controlorul... la care tipul senin "Chiar, ia hai sa coboram". Opreste soferul masina si raman blocat... au coborat vre-o 6 controlori (sau in fine, controlorii si amicii lor), numai matahale. Coboara si fac cerc in jurul tipului respectiv. Se inchid usile (deja nu mai ma gandeam ca am scapat, ma gandeam la saracul tip, ca sigur iesea cu bataie)... si vad o faza ca in filme. Tipul in jurul caruia facusera roata s-a lasat in jos si a inceput o chestie gen capoeira (nu stiu exact cum se scrie)... in 2 secunde lovind deja cu piciorul 3 dintre ei. Deci a fost bestial mai ales ca lumea din foarte speriata a trecut la o stare de extaz... deja se aplauda in masina, se auzeau chestii gen "Invata-i minte" si alte nebunii. Imi pare rau ca n-am vazut ce s-a mai intamplat, dar deja se vedea cum 3 se adunau de pe jos, 2 se dadeau in spate speriati... and so on. Ce sa mai, "nasii" si-au gasit nasul. It was unreal 
Hope you feel better Luigi ! Now go and learn capoeira