It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Hello tuturor.
M-am gandit ca ar fi frumos sa deschidem un mic thread pentru muzica "de alta-data" . Ca un mic tribuit adus artistilor/trupelor mari sau mici din 1900-2000.
Fain ar fi ca toti sa aducem o mica contributie , dar prea mult strica , deci va rog maxim 3 melodii per post (sa fie ordonat si frumos) , fara double post-uri si doar un singur post pe zi per utilizator.
Orice gen muzical se accepta ! Also , o mica parere despre melodie .
Me first:
Sway - Dean Martin (Love Songs)
Ritmul usor si romantic al melodiei , e perfect pentru un dans incet cu persoana iubita! <3
James Brown - Papa's got a brand new bag
Imi place ritmul funky si imi vine sa misc din picioare de fiecare data cand o ascult. Deobicei cand am o bucurie mare sau reusesc sa fac ceva maret, dau drumu la melodie si ma prostesc in dans.
Hot Butter - Popcorn
Incearca sa scoti melodia asta din cap!Doar incearca!