Quote Originally Posted by x2z View Post
Prieteni, eu am 1.82 si 78 kg. In orice pantalon imi intra S3-ul, chiar si in cei slim.

Cat despre tine FallouT, am impresia ca tu esti fanboy, banuiesc Apple si esti chiar sub orice critica. Banuiesc ca bunul simt nu se preda in 20 ani. Nu stiu de unde ma faci tu pe mine baietas, dar se pare ca atunci cand ti se transmite ceva argumentat, ce nu iti convine, incepi sa arunci cu mizerie. Tu nu ai niciun fel de ratiune te bazezi numai pe ura si repulsie. Masoara-ti cuvintele. Si inca o chestie, data viitoare cand am 30 milioane, asa cum i-ai spus lui higara, te rog sa ma sfatuiesti tu ce telefon sa imi iau, sa nu cumva sa gresesc.

RaverX, pe tine te stiu ca esti de obicei Gica-Contra si vad ca acum va impartiti si thanks-uri. Daca tie nu ti s-a parut deplasat raspunsul lui FallouT pentru higara, atunci cu siguranta acel grow up e valabil si pentru tine.
Nu era pentru tine replica cu baietasi dar vad ca te-a cam atins la inima, daca te simti cu musca pe caciula nu am ce face.
Si chiar te rog sa ma contactezi cand vrei sa mai achizitionezi vreun telefon, daca vrei iti las numarul pe privat. Si nu imi spune TU mie de bun simt tu persoana matura care esti, esti cu 5 ani mai mare ca mine, te rog sa nu imi predai TU lectii despre bun simt.

Tu te simti atacat? Asta pentru ca nu iti convine parerea altuia daca eu zic ca un ecran de 4 inchi ajunge tu vii repede si ma contrazici ca asa e pe forum le stim pe toate si ii invatam pe toti, cum am intalnit si alte persoane de genul tau, ii ridica in slavi pe Samsung sau pe Apple ca si cum ar fi un Dumnezeu!
Si da am iPhone si sunt multumit de el dar nu ma manifest ca tine cand spune cineva ca telefonul meu are display mic sau ca e prea slab in comparatie cu S3, nu ma ajuta cu nimic un procesor quad-core sau unul dual core tot aceeasi treaba imi fac cu aman2.
Cum am mai spus daca vreau filme sau jocuri imi cumpar o tableta si am incheiat discutia.

Cu asta am incheiat orice discutie cu tine!

Stima!

Vad ca nu e bine sa te pui cu unul mai slab ....... decat tine!

Ai dreptate domnul X2z tu le stii pe toate si ii inveti pe toti!
Si am sa te mai rog inca odata nu imi mai da sfaturi ce sa fac Mind you fuc*ing bussines!!!!!