Domnul S.T.A.L.K.E.R.™, te rog mult sa inveti sa deslusesti sensul cuvintelor. Eu nu am zis ca 4.8" este Dumnezeul display-urilor, am spus ca e perfect utilizabil si ca e o tampenie sa vii si sa sustii total neargumentat ca nu poate fi folosit sau alte dume cum ca il crapi de asfalt mai usor si ca e paleta de ping pong. Daca tu de aici tragi concluzia ca eu ma "manifest" in vreun fel violent la adresa telefoanelor celelalte, iti recomand ca pe langa bun simt, sa iti procuri si ceva carti sau lectii de limba romana.

Cat despre replica cu baietas, sigur ca era indreptata catre mine, doar nu vii si tipi in piata publica fara rost asa ceva, nu? Dar pentru cultura ta generala si pentru a fi la curent cu preturile din piata, tin sa te anunt ca aici nu dimensiunea conteaza. Sa stii ca nu marimea display-ului stabileste pretul, asa ca, oricum si pentru oricine a fost replica respectiva, ea prin realitatile cotidiene, este una gratuita si penibila.

Eu personal, am cumparat 2 telefoane la preturi diferite si diagonale diferite. 3.7" si 4.0". Pe unul din ele, cel mai mic, il port alaturi de S3 zilnic. Nu imi este nici mai comod, nici mai incomod. Dar poate am eu buzunarele largi