Single post: Samsung ar putea lansa Galaxy S3 Mini (Update)
-
Admin
Guys... chill! Nu e nevoie sa va jigniti doar pentru ca aveti opinii diferite. Fiecare are dreptul de a folosi orice diagonala doreste, orice marca doreste... Ce conteaza daca ceilalti iti spun ca e "paleta de ping-pong" sau "mar stricat"? Atata timp cat isi face treaba si tie iti place, who gives a #$@%?
Eu unul recunosc ca am trecut prin perioada in care am spus ca "nu voi folosi vreodata telefon cu diagonala mai mare de 3.5"... am ajuns la 5.3" si am zis ca "nu ma mai pot intoarce niciodata la ceva mai mic"... Insa imi place sa cred ca sunt open minded, si daca 3.5" mi s-a parut prea mic la un moment dat, asa mi se pare acum prea mare 5.3". Pe principiul "Never say never" am invatat ca in final nu conteaza ce spun ceilalti despre ceea ce folosesc eu. Daca mie imi place sau nu, asta este tot ce conteaza.
Acum merg pe ideea ca un 4" - 4.2" mi se pare ideal ca TELEFON. Pentru toate celelalte, un TABLET de 7-10" mi se pare ideal. Pentru MONITOR 24-30" mi se pare perfect, iar pentru TV, 50-55". But that's just me...
P.S. Fara "baietas" si alte nebunii de genul acesta pe CG... please!