Pentru cel care calatoreste mult, diferenta dintre 9.7" si un 7" este enorma. Si ca greutate, si ca dimensiuni.
Rama aproape inexistenta nu va fi niciodata... pentru ca ar fi o aberatie. Mai exact, nu ai avea cum sa-l tii in maini fara sa atingi ecranul cu mainile.
12" la tablete... personal ma indoiesc. Gandeste-te ca totusi nu e laptop, si daca vrei il poti apropia ceva mai mult de tine, si gata... ai "diagonala mai mare"Insa nu mai zic hop pana nu sarim gardul, ca asa a fost si cu smartphone-urile... si acum se pare ca sunt la moda lopetile de peste 5".
Si eu am tot repetat asta, si o sa o fac (fiind unul care am avut aproape un an 7", dupa care iPad 1, 2, 3): pentru portabilitate. Cineva care a avut un 7" stie cat de usor e sa iei tableta cu tine, oriunde mergi. Intr-adevar, nu e la fel de portabila ca un smartphone, dar totusi... Insa o poti folosi timp indelungat cu o singura mana fara sa obosesti, ceea ce nu poti spune despre un 9.7" (vorbim totusi de 650grame vs 350grame, aproape dubla greutatea). La un 9.7 nu doar ca obosesti, dar datorita diagonalei e si incomod de tinut cu o singura mana.
Eu am new iPad si nu cred ca imi voi cumpara iPad Mini... deci nu cred ca e o regula generala. Mai mult, daca va avea acelasi ratio la ecran ca si iPad-urile precedente, s-ar putea ca factorul de "mini" sa nu fie chiar atat de acceptabil (pentru ca ar fi totusi greu de utilizat cu o singura mana - fata de "concurenta" care merge pe un ratio apropiat de 16:9 la modelele de 7"). Dar, ramane de vazut... poate vor proceda ca si la iPhone 5, si vor da peste cap toate calculele![]()

Insa nu mai zic hop pana nu sarim gardul, ca asa a fost si cu smartphone-urile... si acum se pare ca sunt la moda lopetile de peste 5".
O tableta de 7" e prea mare pt a fi "portabila" lejer si prea mica pentru a citi pagini web confortabil pe ea.
Reply With Quote