Single post: Ultimul joc devorat

1. #3022 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Alice : Madness Returns

+ Grafica
    + Storyline
    + Wonderland - superb
    + It's British
    + Potrivit ca durata de joc si dimensiuni
    + Structura capitolelor
    + Alice
    + Chesire Cat
    + Inamici nu tocmai usor de infrant
    + Ridicol si amuzant
    + Arme
    + Upgrade
    + Aduce mult a jocurile puzzle clasice
    + It's some kind of magic

- Cateodata stupid
    - Deprimant pe alocuri
    - Hello,bugs
    - Numeroase momente de repetitivitate

Mult mai bun decat primul Alice. Chiar are o groaza de elemente care il fac sa merite jucat. In principiu,ma deranjeaza sa joc astfel de jocuri care au ca protagonisti femei. Nu mi se pare credibil,am impresia ca nu ma reprezinta. Alice nu e asa. Imi place povestea,care se invarte in jurul misterului mortii familiei ei,traumele psihice si Wonderland-ul. E de asemenea ce as putea numi un joc mai mult sau mai putin descreierat,in sensul ca am vazut lucruri noi,la care eu nu m'as fi gandit niciodata ca developer. E ... oarecum "magic" imprevizibilul din Alice,dat de faptul ca fiecare capitol te plaseaza intr'o cu totul alta parte a Wonderland-ului.
    Toate aceste aspecte pozitive sunt trase in jos de problemele tehnice ale jocului. Se vede din primele 5 minute cat e de nefinisat la acest capitol. Bug-uri au fost cu duiumul. Nu doar atat. De multe ori m'am simtit singur si parca faceam acelasi lucru de 1000 de ori.
    Totusi...parca are acel ceva,ceva care chiar face jocu' asta special. In momentul asta e chiar ieftinut si daca ati jucat primul Alice,cu siguranta nu veti regreta achizitia.

8.0/10
    Attached Images Attached Images alicecards2.jpg