Single post: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad

1. #722 SP
    Admin MonkY's Avatar
    AlanPoe, in cazul acesta ma bucur. Inseamna ca ochiul meu de cyborg batran inca mai functioneaza corect Nu, nu este vorba de zoom, ci de "full frame" (fit to screen actually)... si sunt diferente majore intre ceea ce vezi in browser si ceea ce vezi in Photos.

M-a distrat ca m-am chinuit sa-mi fac screenshots (pentru a-mi dovedi teoria)... chiar ma apucasem sa asez 7D-ul pe trepied ca sa-i fac niste poze la iPad... si cand colo era atat de simplu. Safari saracul chiar spune clar ca afiseaza imaginea intr-o rezolutie mult mai mica (1000 x 750 fata de 4000 x 3000). Asta dovedeste ca ochiul de cyborg al meu reactioneaza mult mai rapid decat singurul neuron ramas intact

Diferenta este si mai vizibila pe un ecran mai mare... motiv pentru care voi uploada atat imaginea in full resolution cat si un screenshot la ceea ce se vede in Safari/Chrome/whatever (deja am testat 15 browsere si toate fac la fel).

Ba mai mult, la un search, am dat de asta: Safari Web Content Guide… si mi-am dat seama ca nu exista solutie
    Attached Images Attached Images 6_crop_photos.jpg 5_crop_safari.jpg