Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Wii U
-
Member

Originally Posted by
MonkY
Culmea e ca au vandut la greu jocurile de Nintendo Wii... chiar si cu preturile astea. Daca eram un american fericit, sau un european cu salariu normal, poate n-as fi comentat... dar asa, mi se pare un pic exagerat. Titlurile mari la Wii rezistau si cate un an sau doi cu pretul de lansare. Sau mai rau, cresteau pretul pt. ca se vindeau ca painea calda si nu prea erau pe stoc.
De-asta imi place ce face Apple/Google cu preturile la jocuri: 0.99 - 9.99 USD! Asa as vrea sa fie toate!
Da nene Monk, dar eu nu prea pun mare interes pe variantele virtuale ,parca ma simt mai bine cand desfac carcasa scot discul si il bag in consola.Dar asta sunt eu si decat sa fiu condamnat prefer sa-ti dau si tie dreptate si sa zic ca si mie mi-ar placea sa fie toate jocurile la asa pret.