Ah, si inca ceva. La mine se foloseste Skype si FaceTime la greu pe iPad. Ma bucur ca in sfarsit au upgradat camera frontala la iPad 4, pentru ca era jenant... Now it's almost perfect. Daca nici nu se mai supraincalzeste si tine bateria mai mult: Perfect! Inca nu vad nimic rau in asta....

---------- Post added 24-10-2012 at 12:52 AM ----------

Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Eu am un singur lucru de comentat despre iPad 3 si 4. Sunt mai grele si mai groase decat iPad 2. Deci spun pas automat. Cum sa trec de la iPad 2 la ceva mai greu? Aceasi greutate si grosime? Ok. Mai greu si mai gros? Hai pa.
Stai man cu iPad 2, ca nu te obliga nimeni sa-l schimbi! Daca tie iti place, e perfect! Personal insa, cand vad calitatea textului sau imaginilor pe un iPad 2 sau 1 langa un iPad 3, ma bufneste rasul (ma simt ca atunci cand mai joc cate ceva pe un old PC in 800 x 600 ca nu tine mai mult, dupa care ma intorc la PC si dau drumul in 2560 x 1600 si-mi revine zambetul). Nu m-as mai intoarce la ceva non-Retina, nici daca m-ar plati cineva. But that's just me.

Cat despre greutate... iar ma bufneste rasul. 50g in plus? Piece of cake (gasesti huse mai grele de-atat). Mergi si vezi ce spune lumea de Surface Pro, ca e bestial la 900 grame (insert evil laugh). Si grosime? 0.6mm in plus la tine se simt? WoW! N-am cuvinte... Eu i-am pus un back cover tocmai pentru ca ma "taia" la maini... mi se parea prea subtire (dap, chiar imi placea iPad 1, cel patratos si "grosolan", dar nu-mi placea spatele rotunjit).

Apropos, ambele iPad-uri (1 si 2) pe care le-am vandut... merg si in ziua de azi ca in prima zi. Si-s full de jocuri si apps. Oamenii sunt super fericiti de tableta si nu cred ca vreunul din ei vrea iPad 4. Pentru ei, e mai mult decat suficient si ceea ce au (ba tind sa cred ca nici macar iPad 1 ala nu e folosit la maxim).