Quote Originally Posted by ramusg View Post
Deci in opinia ta Juventus e Campioana Europei, pt ca il are pe Givinco? E Chelsea copilas, echipa aia care il are pe Terry, dupa tine toti terminatii din Fifa 13, Kone (78 ovr), Muriel (78), Eswene sau cum ii zice din Bundasliga ( 75 ovr) si asa mai departe sunt atacantii minune din fotbalul real, nu?
Eu cred ca trebuie sa ai overalul lui Drogba sa poti castiga CL copilas, sau cel a lui Messi sau Ronaldo, sau Fabregas, sau altii.

Iar Sahtiorul la statistica e net inferioara lui Chelsea, cred ca Chelsea a dat de pamant cu Sahtior de mult mai multe ori, IAR TRANSFORMI EXCEPTIA IN REGULA. Si noi am avut o echipa extraordinara in 94 si am batut ARGENTINA dar a fost o Exceptie.

Viata si realitatea nu se bazeaza si construieste pe exceptii , copilas, esti dare neintelegator, chir natang.
Chelsea e campioana Europei cu ffffff mult bulan si a furat-o fffffff rau de tot de la Athletico Madrid in supercupa Europei. Prin urmare, Chelsea e exceptie ca a castigat Champions League in 2012 asa cum Inter a luat Champions League cand a bagat autobaza cu Barca acum cativa ani. N-a fost nicio exceptie meciul nostru cu Argentina cand i-am batut, ia aduti aminte ca in 90 am avut Argentina in grupe la Mondialul din Italia si am facut 1-1. Exceptie o fi fost si ROMANIA-ANGLIA 2-1 din 98? Exceptii au fost si Dortmund-Real , Ajax-Man City, Arsenal-Shalke si Nordsjaelland-Juventus? Nu vezi ca s-a sucit lumea cu curu-n sus?

Ajax are 4 stele in FIFA 13 si Man City are 5 stele nu? Cum de s-a intamplat sa-i bata asa de rau Ajax aseara? Care au fost fundasii lui Man city aseara?

Tu nu vrei sa vezi realitatea, nu eu. Mai baietas-copilas care esti s-a dus cu vremea cand Real, Barca, Bayern, Brazilia, Argentina batea tot ce misca. In ziua de azi echipele mici nu mai au mentalitatea cand joaca impotriva unor superechipe sa nu ia 5-0 si sa ia macar 2-0, capisci?

Am uitat de Bate Borisov-Bayern Munchen 3-1 sau de Lille-Bate 1-3. Tot exceptii fir-ar sa fie ele de exceptii or fi fost.