Cu noile schimbari de dlc (nerf DWGR si big weapons) acum nu mai ai cum sa supravietuiesti in pvp decat cu o katana si : roll poke roll poke roll poke roll poke roll poke roll poke roll poke roll poke roll poke roll poke roll poke roll poke roll poke backstab backstab roll poke roll poke roll poke roll poke

Orice incerci altceva iti iei lagstab prin fata instant.

Din cauza asta mi-am facut un build pvp anti lagstab cu kirk's armor si aseara am facut un run in anor londo si forest de vreo 50-60 de invazii in care a functionat de minune.

In schimb, playerii sunt numai backstab fishers si katana roll poke roll poke roll poke. Nu am mai vazut pe nimeni cu un topor , cu o maciuca ceva, nimic. Cred si eu, cand poise-ul nu a fost nerfat (32 poise still ****s on any great axe / sword si iti permite sa faci backstab prin lovitura). De ce ai mai juca cu un heavy weapon pt pvp, beats me.

Desi ei s-au chinuit sa mareasca varietatea in pvp, cu aceste schimbari au micsorat-o. Macar abuzez din plin de kirk armor anti-backstab, aia nu au fixat si merge de minune sa vezi cum se chinuie sa iti dea lagstab si nu pricep de ce nu merge. I love it.

Ah btw...inca ceva (acum am vazut in patch changes). No nerf pt Pursuers / Dark Bead combo. LOL. Am un caracter level 60 care oneshoteaza orice cu alea 2, sunt practic invincibil. Pursuers si apoi spam de dark bead, poate sa se roleze cat o vrea, nu ai pe unde sa te duci (te rolezi de unele dar restu te prind pe roll recovery suficient cat sa intre toate in tine). iar pursuers dau 1800 dmg prin scut, so...yea. GG cu nerfurile alea.

Aseara i-am dat unui amarat oneshot cu pursuers prin havel's shield si great magic barrier. Si omu era asa fericit ca apucase sa casteze GMB si venea bazat, cand colo, jap 900 dmg prin scut cu tot cu bariera aia (altfel ii dadea 2000). Asta la lvl 60. Sa vedem la lvl 120 cand pun restu de puncte numa in intel, cat dmg o sa dau.