Quote Originally Posted by erik95 View Post
Sa-mi dau si eu cu parerea, ca vad ca e la moda.
Nu e la moda. E un forum unde ne expunem opiniile, nu postam "la moda"!
iPad Mini mi se pare dezamagitor (nu am urmarit absolut niciun zvon)
Se vede ca nu ai urmarit....
mi se pare absolut stupid ca in 2012 sa lansezi un device ce este la nivel de 2010.
Nu cred ca erau capabili in 2010 sa "comprime" un iPad 2 intr-un device atat de mic fara a sacrifica bateria.
Ce mi se pare foarte interesant in schimb, este modul in care fanii Apple isi schimba optiunile si atitudinea fata de o anumita politica de lansari.
Nu stiu despre fanii Apple cum e, dar unii cumparatori sunt open-minded. Altii sunt incuiati si nu vad decat X sau Y.
Acum cativa ani o tableta de 7' n-avea sens, acum e geniala; acum cativa ani aruncau cu noroi in concurenta pentru ca ofera prea multe produse si uneori intr-un interval de timp prea mic, acum e genial. A...
Acum cativa ani nici un smartphone de 4.5" - 5" nu avea sens... si uite ce bine o duc. Cum spuneam, piata evolueaza, unii sunt open minded, altii sunt incuiati si dezamagitor de blocati pe o anumita mentalitate. Iar iPad Mini nu are "clasicul" 7" cu ratio 16:9... ci cu 7.9" cu 4:3. Asta inseamna cu 35% mai mare "content area"... lucru pe care nu-l poti intelege pana nu incerci sa vezi o revista in Zinio (de exemplu). Pe un 7" cu 16:9 e crima si pedeapsa (faci zooom la fiecare articol in parte) pentru a putea citi... Deci da, daca ar fi scos tot ceva de genul acesta, ar fi fost un fail imens.
si discutiile de pe acest thread sunt geniale: 660Ti a devenit cea mai tare placa
Daca atat ai inteles tu din discutiile anterioare (cum ca 660Ti a devenit cea mai tare placa), atunci imi pare sincer rau pentru tine.
PCul moare
E in cadere libera... uita-te la cifre...
Apple rules si altele.
La fel... uita-te la cifre. Si altele!

isis: la tine nu mai pot sa raspund, pentru ca esti mult prea off-topic si foarte fixat pe ceea ce spui. Considera ca ai dreptate si nu poti fi contrazis, no matter what. It defeats a forum's purpose (aviz erik cu "e la moda"), but that's how it is. Enjoy the silence!

P.S. Revin cu rugamintea de a ramane on-topic, legat de noile produse lansate. Pentru discutii despre "Moartea caprioarei"... ermm... "Moartea Domnului Lazarescu"... ermm... "Moartea PC-ului", va rog sa deschideti thread separat. Multumesc anticipat!