Single post: Noutati Apple: iPad Mini, iPad 4, iMac, Mac Mini & MacBook Pro
-
Member
Parerea mea e:
1. Au lansat iPad 4 la doar 6 luni de la aparitie pentru ca vrand nevrand iPad 3 are probleme(discutabil totusi) tehnice sub nivelul calitatii cu care ne-am obisnuit de la Apple, gen ca se incarca intr-un timp prea lung, supraincalzirea. Plus ca era pe vechiul tip de cablu si din motive stiute de ei s-au grabit sa treaca intreaga gama pe acel connector. In acest mod au "reparat" ca sa zic asa iPad 3 care a fost grabit sau lansat sub presiune, fara sa fie suficient testat/rezolvat toate problemele.
2. Personal cred ca era nevoie de un iPad mini pe piata pentru carti/reviste. O tableta mult mai portabila.
3. Da a fost Steve Jobs un geniul si un vizionar .... dar cred ca cea mai mare realizare a lui a fost ca a strans mai multi oameni competenti cu skilluri complementare si i-a pus sa lucreze impreuna ... plus da, avea carisma.
Ma indoiesc ca vor scadea cei de la Apple in viitorul apropiat. Imi place foarte mult situatia actuala si lupta stransa intre Apple vs Android vs Windows .
I-am dat saptamana aceasta o sansa la Windows 8 daca tot l-am primit gratis de la facultate si pot spune ca ZBOARA(da stiu caps lock) pe laptopul Dell din 2008. Felicitari Microsoft, iar daca nu se simteau asa de amenintati nu stiu daca imbunatateau asa mult Windowsul.