Nu stiu ce noi cartuse vor scoate cei de la janty pentru DuraC dar cele primite in cutia originala sunt penibile: pun tigara pe masa si o gasesc dupa o ora intr-o balta de lichid si cu cartusul gol...O sa mai incerc si alte cartuse primite in alte cutii. Macar cartusul de 901 care v-am spus ca se potriveste, intra mai greu si cred ca nu va scapa nici o picatura.
Ce pot sa recomand in continuare este... Pipa, Pipa si iar Pipa. Sper sa nu am probleme de fiabilitate dar merita fiecare banut dat in plus: o incarcare de baterie pe zi (900mAh=5*180mAh => 1 pipa=5*901) acum la inceput si doar o reumplere de cartus. Cartusele originale high m-au ingenunchiat. Senzatia de raspel pe gat si piept am mai avut-o doar cu foarte putine tigari (ultimele au fost Cigarrillos Negros COHIBA, cunoscatorii stiu ce tutun negru au cubanezii) asta poate si pentru ca in afara de cartusele noi, care la noi nu se gasesc decat High, nu mai aburesc decat low sau no
P.S. Ce am scris ca mi s-a intamplat nu trebuie luat in tragic ci doar ca o poveste de trezit analogii care vor sa ne abureasca ca nu facem nimic cu eT-urile noastre![]()

O sa mai incerc si alte cartuse primite in alte cutii. Macar cartusul de 901 care v-am spus ca se potriveste, intra mai greu si cred ca nu va scapa nici o picatura.
) acum la inceput si doar o reumplere de cartus. Cartusele originale high m-au ingenunchiat. Senzatia de raspel pe gat si piept am mai avut-o doar cu foarte putine tigari (ultimele au fost Cigarrillos Negros COHIBA, cunoscatorii stiu ce tutun negru au cubanezii) asta poate si pentru ca in afara de cartusele noi, care la noi nu se gasesc decat High, nu mai aburesc decat low sau no 
Reply With Quote