Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Ce n-ar mai face astia pentru un ban in plus.
la asta ma gandeam si eu. nu le-a ajuns ca au reusit sa vanda aproape 13 milioane de exemplare plus inca cateva milioane din Dawnguard? Se pare ca nu... asa ma tenteaza avand in vedere ca dau tricou, postcard-uri si alte prostii... da deja am jocul si zic ca nu merita. Incredibil cum tot spun ca jocul asta nu e cine stie ce desi am cele mai multe ore de joc momentan pe steam (96) dar tot nu m-a facut curios sa termin jocul... poate o sa ma reapuc in curand pentru ca mai am vreo 3-4 ore de jucat si termin quest-ul principal .

Chiar nu stiu cum de m-am jucat atata intr-un timp asa de scurt si dupaia interesul meu a scazut extrem de mult... asa de mult incat nici nu m-a facut curios de ending-ul jocului (nici macar sa caut pe youtube daca e ceva cinematics sau nu stiu ce). O fi efectul The Elders Scroll dupa parerea mea (si la Oblivion am bagat 20 de ore de joc in cateva zile si de atunci nu m-am mai apropiat de el (asta a fost in urma cu vreo 3 ani) ). Poate o sa il reincerc totusi pentru ca de data asta am 5th year anniversary edition pentru PC (inainte era pentru ps3).