Single post: Dead Island: Riptide primeste data de lansare, box art si detalii legate de pre-order

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Dead Island: Riptide primeste data de lansare, box art si detalii legate de pre-order

    Cred ca jocurile cu zombie reprezinta una dintre acele trenduri care par sa nu isi piarda din farmec odata cu trecerea anilor (sau o fac extrem de greu). Si se pare ca si cei de la Deep Silver/Technland sunt de aceeasi parere, avand in vedere ca vor ca anul viitor sa lanseze inca un joc Dead Island. Riptide se va lansa anul viitor in Canada si Statele Unite incepand cu 23 aprilie, in timp ce restul lumii va incerca sa nu fie mancata de viu incepand cu data de 26.

    Cei care vor sa faca pre-order-uri la joc vor avea posibilitatea de a alege doua editii: Pre-order Edition va avea un exclusive weapon mod pack, in timp ce Special Retailers Edition va avea acelasi pachet impreuna cu cateva character skin-uri in plus si un box art diferit. Sa speram totusi ca vom primi ceva un pic mai special de atat in o a treia editie... o figura? o harta a lumii? un art book? Orice!

    Mai jos aveti unul dintre box art-urile jocului. Momentan nu am primit si pentru Special Retail Edition.
    Attached Images Attached Images dead-island-riptide-4.jpg 180874d1351620544-dead-island-riptide-uploadfromtaptalk1351620540105.jpg