Quote Originally Posted by TheSpider View Post
700 lei pe fifa ... ai si tu grija cu controllerul , eu cand ma enervez incerc sa lovesc chestii moi. desi ma gandesc sa iau intr-o zi un televizor mai vechi ceva si sa dau in el pana imi trece ar trebui sa faca pack sa vina fifa cu tot cu sac de box.
Sa stii ca, ori e din cauza varstei, ori eu ma enervez tot mai tare cu fiecare an care trece in jocul asta si totusi, nu ma pot lasa.
PES e o alternativa anul acesta, insa nu un inlocuitor ..
Si eu am facut aproape bucatele un controller, dar brusc m-am calmat cand am platit 150 lei din banii mei pe altul, de atunci cand ma enervez prefer sa "execut" niste pumni in birou ca e rezistent.

E dezastru cu baietii astia de la EA, s-au laudat cu acest super sistem numit Attacking Intelligence, dar e evident ca nu au inclus si "Defending Intelligence" in lista de imbunatatiri, incat fundasii in FIFA 13 au momente cand parca ar evolua in primul lor meci la profesionisti din cariera, plus ca scriptarea penibila cu golurile numeroase din minutele de prelungire persista in continuare, binenteles.
La inceput, credeam ca e o problema de concentrare, mai ales in cariera unde ma tot uitam la scoreboard sa vad cat mai dureaza meciul, dar am facut un exercitiu si in vreo 10 pardite in care am inchis sunetul (sa nu aud comentatorii spunand ca se intra in prelungiri) si am scos tabela de pe ecran am incasat 4 boabe in 45/90, ridicol.