INCREDIBIL! Moment UNIC in Premier League! Chelsea a scos din minti pe toata lumea! Cum ar putea sa apeleze federatia la tactica din Liga 1: - www.sport.ro
da..presa deja a inceput campania mizerabila impotriva lui chelsea..exact cum zice tipul din articol..cine comenteaza ceva impotriva lui utd sau arbitriilor care ii favorizeaza e discreditat si facut in toate feluriile..exact ca in cazul lui benitez sau avb..si ce hartie igienica era mai potrivita decat scarba the sun..cel mai abject tabloid..
cred ca ai probleme cu caputzu...niciodata n-am lansat acuzatii nefondate...hai..sa vad ca ai tupeul sa zici ca ca man utd n-a fost ajutata in derby-uriile din acest sezon...te provoc..In fact, the managers that have come out and questioned the refereeing selection process (Rafa Benitez, Andre Villas Boas) have been turned into laughing stocks by the English press corps.
daca ai fi citit posturiile mele ai fi vazut ca n-am zis niciodata ca au castigat doar cu ajutorul arbitriilor..ci ca atunci cand au avut meciuri mai grele in care adversarul le-a pus probleme au primit un ajutor din partea arbitrului

Reply With Quote