Single post: Clubul PlayStation 3
-
04-11-2012 14:25 #17930 SP
Member

Originally Posted by
megamind03
As vrea sa te contrazic,merg sa le vad direct de pe hdd prin ps3 media server,am aproape 700gb de filme si consola imi vede toata partitia aia de filme si in toate folderele care am intrat toate filmele respective mi le-a deschis fara nici o eroare si nici nu merge sacadat(cred ca tine si de configuratia pc-ului din ce-am mai citit pe internet atunci cand vrei sa le vezi direct de pe hdd).
Eu nu am copiat nici un film pe hardul consolei si le vad direct prin operatia aia de transcoding buffer(din ce scrie in ps3 media server)
Daca citeai bine ai fi vazut ca DanTe exact asta a spus, ca nu le poti vedea de pe hdd-ul consolei, deci nu ai la ce sa-l contrazici.
L.E. referitor la problema ta, sa stii ca la mine merge sa vad .mkv cu subtitrare pusa in folderul respectiv. Chiar acum am facut o proba, am si cu sub inclusa in .mkv si cu sub inclusa in folder langa .mkv iar in consola la .mkv-urile care au sub in folder imi apare la sfarsittul denumirii filmului {External Subtitles} iar la cele care au inclusa sub in .mkv nu scrie nimic decat {MEncoder}