Sincer... sa-i ia naiba pe cei de la Vodafone. Atata nesimtire la un loc, nu am vazut. Facusem preorder (printre primii) la iPhone 5 cu 32GB. Aveam confirmarea pe email, ramasese sa-l primesc in ziua lansarii. Vine si ziua lansarii, si nu se intampla nimic. Sun la ei si atentie ce raspuns primesc: "Comanda dvs. s-a pierdut prin sistem". I was like wtf ?!?@#?!@ Bun, si eu ce vina am ca sistemul vostru este de 2 lei? Si mi se da solutie: "Refaceti comanda la noi pe site!". Pai ce comanda sa mai refac, odata ce nu se poate... scrie clar ca nu e pe stoc?!?

Am facut si reclamatie pe site... inca nu s-a intamplat nimic. Sincer, cred ca imi voi muta toate abonamentele de la Vodafone. Sunt de la inceput la ei (de fapt, de pe vremea cand era Conex), insa de-a lungul timpului m-au tot scarbit cu oferte de 2 lei sau tzepe. Dap, am mai primit o tzeapa la ei cand am facut un abonament de date, care conform ofertei de la TV trebuia sa coste cu 50% mai putin si sa fie mai rapid (7.2Mbps in loc de 3.6Mbps). Am semnat (si eu, ca primarul)... si m-am trezit cu abonament pe 2 ani full (pretul 100%) si 3.6Mbps. Si bineinteles, mi-au zis ca nu se poate face nimic, si daca reziliez, platesc 50% din valoarea abonamentului ramas.

Anyway, scuze pentru debit... dar chiar m-am ofticat. Atat de tare incat voi astepta sa revina iPhone 5 pe stoc, si probabil sa ma mut la Orange, Cosmote sau Digi... Amen!