Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Nici eu nu mai suport Vodafone. Am probleme cu iPhone4 din februarie, cu senzorul de baterie si butonul home si deja l-am trimis de 3 ori in service si defectele nu s-au confirmat (desi faza cu butonu e mai mult decat clara. Daca apesi odata, il ia de 2 ori sau deloc, iar daca apas de 2 ori il ia o singura data). M-am certat cu ei de zeci de ori deja, cu cei de la vodafone forum, cu cei de la firma prin care am facut contractul si acum incerc sa apelez la o cunostinta care lucreaza la ei in sediu. Daca totusi nu mi-l schimba, am de gand sa dau cu el de pamant in fata celui care-mi da telfonul (la ei in service) si gata. Oricum vreau sa trec pe iPhone5 si cu siguranta nu-l voi mai lua de la ei.
Nu pot sa zic acelasi lucru de Orange.
Si eu am avut o parte din problemele descrise de tine si mai exact aveam probleme cu butonul Home si aveam o pata galbena dar foarte mica pe ecran.
L-am dus la Orange Shop, a constatat, mi-a luat telefonul si in 10 zile am fost sunat sa vin sa ridic un telefon nou nout sigilat. Am fost foarte multumit si incantat. Mentionez ca il aveam deja de un an de zile pe cel care a avut probleme si e vorba de iphone 4.