Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
Tot nu ai inteles. Eu ma refer la contractul antrenorului. Ca expira si alea cu fiecare joc.
Daca are antrenorul 40 la contract ii scade contractul cu fiecare meci care il joaca echipa in care el este plasat. Daca este plasat in toate cele 6 echipe ii scade contractul cu 6 la o rotatie. Daca sunt 3 antrenori (cate 1 la 2 echipe) atunci antrenorilor le scade contractul cu 2 la fiecare rotatie.

Tabelul ala il am ... pt ca vreau sa cumpar toti antrenori cu +2% sau +3% la Contracts, dar asta este alta treaba.
Pai eu am inteles foarte bine. Uite ce am inteles eu:

Ai 3 antrenori cu cate 40 de contracte, in total 120 de contracte, corect? Practic joci 120 meciuri in total.

Eu am un antrenor si ii aplic lui cele 120 de contracte, deci in total joc tot 120 de meciuri, nu? I le aplic pe rand ca maximul e 99.

Practic tu la fiecare rotatie de 6 meciuri tot 6 contracte pierzi, e acelasi lucru daca pierzi aceste contracte de la 3 antrenori sau de la unul singur.

Vezi ca maxim 50% e boost-ul la contracte.

---------- Post added 09-11-2012 at 11:52 AM ----------

Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
Are impact la chemistry. Cu cat are ratingul mai mare cu atat iti creste chemistry-ul echipei mai mult, daca il pui pe o echipa cu formatia agreata de el.
Esti sigur ca asa e?