Quote Originally Posted by Devergo View Post
Cred ca e prea mult,nici chiar atat de sensibil nu e bine sa fie...nu mai simti bine miscarea
Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
Da...plus că pare foarte rigid.
You're both missing the point,

Modul asta este pentru persoane ( me included) care prefera o miscare mai putin ampla a joystick-ului (shorter throw) iar chestia asta o face prin adaugare de banda electrica pe "actuator" dupa preferinta fiecaruia dar, daca cand i se restrictioneaza miscarea actuatorului atunci intervine problema ca sa nu mai atinga contactele (microswitch-urile) in directionale (colturi) si de aceea ajuta modul cu sensibilizarea contactelor. Cat despre modarea arculetelor (spring mode) avan o cursa mai mica a joystick-ului o rezistenta mai mare la arculete ajuta pentru revenirea joystick-ului la pozitia neutra. Sincer eu am folosit si solutia de spring mode care o ofera Akihabara dar nu a fost destul de "stiff" pentru preferintele mele si am folosit un arc ceva mai tare.
Ma repet, acel modding se realizeaza usor si tine de preferinte personale, pana nu incercati sunt doar opinii. Un lucru sigur va pot spune... rotatii 360/720 sunt mult mai usor/rapid de realizat, inclusiv toate miscarile de rotatie (hcf/b qcf/b). O miscare mai putin ampla a joystick-ului = o viteza de reactie mai mare dar astea vin cu un mic cost, e posibil sa simtiti mai putin diagonalele (de jos in special) pana va obisnuiti.

Momentan am revenit la square gate + jlf & ls-33 spring, e doar chestie de obisnuinta si preferinte personale iar daca va achizitionati un joystick optati si pentru un restrictor octagonal, pretul este infirm.

Daca este cineva pe care il pot ajuta cu niste raspunsuri la intrebari, feel free

P.S. Taw cand incepi proiectul la custom-ul ala al tau ? we want pics.