Quote Originally Posted by RvsS View Post
Am spus, poate ca nu intotdeauna vei gasi la GS cel mai mic pret de oriunde din lume. Dar in general sper ca vei gasi oferte bune, bonusuri de precomanda, editii speciale. Daca mergi strict pe pret, este absolut singurul tau punct de interes, atunci ok, este posibil sa ai avantaje de pret in alte parti.

Si editiile speciale si bonusurile poti sa le gasesti si in alte magazine in Romania. Era o perioada in trecut cand retailul nu intelegea importanta precomenzilor, a bonsurilor sub forma de DLC. Acum insa toti marii retaileri ofera precomenzi, multi ofera bonusuri. Se fac precomenzi in magazine, se fac lansari. Sunt preturi competitive cu ce este afara (deocamdata la noutati mai mult, dar in curand si la back catalogue). Pana la urma tot ce am scris mai sus este o dezvoltare pozitiva dorita de toata lumea (desi am vazut ca era un trend negativ, de lipsa de speranta, in opinia publicului, chiar si aici pe CG sau poate mai ales aici). Si totusi, dupa ani de munca, eu zic ca deja ne-am apropiat mult ca tara.

Ne dorim sa avem parteneri puternici in retail traditional si online, astfel incat sa fie o acoperire cat mai mare si cat mai multi dintre gamerii romani sa isi poata cumpara produsele dorite din Romania. Cred ca e normal, e ceea ce isi doreste si comunitatea, CG, nu ?
Ms pt o portie zdravănă de ras cu lacrimi, sa stergi din numele thredului "sugestii", nu prea ascultati, ce sa mai vb de pus in practica. Va respect pt parteneriatul cu CG, in rest teleshopping, am recitit ce am postat si vad ca m-am exprimat destul de bine, vreau sa cred ca te prefaci ca nu intelegi. Asta a fost ultimul post pe threadul tau, mi-e teama sa nu ajung ca