cum am promis am revenit dupa ce am testat jucaria acasa.

din pacate nu am testat si v1 sa pot face o comparatie cu acesta.

cred ca totusi la design nu au schimbat nimic cu exceptia ca acel suport pt a tine controllerul stanga a fost scos. are un selector de sensitivity pe laterala de la 1-10 (tip potentiometru)
mouse-ul este mic si foarte usor, butoanele din laterala destul de incomod dispuse pentru a utiliza degetul mare.

jocuri testate au fost : Portal, Resistance 2, Army of Two si Uncharted.

La Resistance 2 totul ok. am reglat sensitivitatea din selector fara a intra in meniul jocului. a mers ok.

Portal: sensitivitatea din selector la maxim si inca nu era ok. data si din meniu la jumatate ceea ce personal mi s-a parut aberant, dupa care a fost satisfacator.

Army of Two si Uncharted - NO COMMENT. nu are nici o treaba cu astfel de jocuri. functioneaza dar practic nu il poti folosi.

Pe o scara de la 1 la 10, il cotez la 6 cu indulgenta.

puteau sa faca mouse-ul mai robust, mai greu si mai usor de folosit din laterala.
controlerul stanga putea fi si el mai greu pentru ca ai senzatia ca tii o napolitana in mana. dezavantajul total este ca personal joc intins in pat si este incomod sa am asa ceva langa mine, iar la birou nu ma incanta ideea de a juca (pe PC nu ma joc).

Clar se preteaza strict la FPS atat timp cat exista compatibilitate full. cu siguranta vor fi update-uri de FW pt compatibilitatea cu jocurile noi care vor iesi.

Din ce am mai observat, daca joci FPS pe sensitivitate mica (cazul meu) este foarte usor sa joci cu controlerul. cei care nu se pot obisnui ma gandesc ca sunt jucatori cu sensitivitate mare si ar fi bine sa incerce sa caute setarea corecta pt ei.

In concluzie chiar daca am votat DA, raspunsul meu este NU. Personal nu as cumpara asa ceva.

la test a participat si fiul meu care initial a fost foarte incantat. dar a venit foarte repede cu el la mine sa il strang ca nu ii place si ca se descurca foarte bine cu controlerul consolei.

Sper ca am putut fi de ajutor (nu ma pricep la reviews) sa va puteti face o parere despre acest V2.

Happy Gaming