Quote Originally Posted by MonkY View Post
Bummer... din ce in ce mai multe "aberatii" legate de WiiU. Parca ar fi super-rushed, nu care cumva sa apara o alta consola sa le fure locul pe podium.
Care loc pe podium? Adica Nintendo lanseaza o consola cu specs-uri hardware aproape identice cu XBOX 360 (care are deja peste 6 ani)... sa fim seriosi.

Eu recunosc ca nu-mi place deloc Nintendo, Mario ma amuza teribil si consider majoritate jocurilor de pe Wii ca fiind extrem de hilare, cu o grafica penibila. Insa e doar parerea mea, nu vreau sa supar fanii Wii, fiecare se joaca exact ce-i place. Si ceva-mi spune ca pe acei fani nu-i intereseaza sisteme de achievement, grafica super tare si probabil nici controllerul cu ecran. Ei vor distractie, jocuri in familie, Mario, etc.

Daca Wii U va oferi asa ceva o sa se vanda bine si o sa fie un succes. Daca Nintendo se chinuie sa bage tot felul de "inovatii" si poate si un hardware mai bun s-ar putea sa aibe probleme serioase.

Si mai e un aspect foarte important: pretul. Am tot auzit zvonuri despre pretul consolei Wii U, cica ar costa "spre 2.000 lei" aici in .ro. Pai la pretul ala multi vor spune pas. Wii se vinde acum bine in mare parte pretului. Un Wii in magazin e cam 600 lei, am vazut la reduceri si sub 500 lei. Pe cand un XBOX 360 sau un PS3 sare binisor de 1.000 lei, deci e cam dublu la pret. Si mai sunt si accesoriile, am vazut tac-uri de biliard, manusi de box, volane, sabii si multe alte chestii pt Wii la preturi absolut derizorii, gen 9 lei sau chiar 5 lei.