Single post: Wii U nu va beneficia de un sistem universal de achievement-uri
-
Admin
RaverX: daca e sa ne luam strict dupa vanzari intre cele 3 console principale (Xbox 360, PS3 si Wii), Nintendo nu doar e pe podium, ci chiar pe primul loc. Wii U nu avea nevoie de hardware de 10.000 de ori mai puternic decat PS3 sau Xbox 360, ci doar de ceva care sa-i permita sa ruleze macar 720p, pentru ca, sa fim seriosi... 480p-ul de pe Wii e... jenant in 2012, cand aproape orice smartphone e capabil de cel putin 720p.
Cat despre preturi, am vazut ca si la noi la pre-order se apropie de cele de afara. Wii U Basic pe la 1400 RON, Wii U Deluxe pe la 1600 RON, Wii U Premium la 1700, Wii U Premium cu Zombie U pe la 1900. Preturi destul de decente avand in vedere ca de-abia se lanseaza (comparativ, un PSV e 1000 RON totusi).
Referitor la "aspectul important": pretul... se vede ca nu ai Wii. Desi consola pare ieftina, pe mine unul m-a omorat cu preturile la jocuri. Si sunt jocuri de Wii lansate si acum 2 ani (in special titlurile Nintendo), care inca se vand cu pret full/premium. Din pacate, aici nu cred ca ai vrut sa spui ca Wii are avantajul pretului, ci faptul ca se modeaza in draci (mai ales in Romania). Deci da, pentru cei care pirateaza, Wii U nu va fi o consola interesanta.
Oricum, ramane de vazut... eu sunt chiar curios ce se va intampla. Pe-afara se aude ca stocurile de pre-order la Wii U s-au cam epuizat... la noi, e fix invers