Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Campionat ConsoleGames Fifa Club
-
Senior Member
uite ca idee Chifteluta mi-a zis ca un motiv major pentru care nu va mai juca in sezonul viitor e ca toti asteapta sa fie contactati. deci din start ai pierdut un om pe baza acestui fapt. meciurile pierdute la masa verde pe motiv de neprezentare daca ai fi mai strict cu amanarile, ar fi doar timp de un sezon in care s-ar mai cerne toate suferintele. Daca tu vrei sa faci campionatul la numar si pentru asta esti dispus sa inghiti tot felul de mizerii din partea altora e problema ta. mie unul nu imi convine sa imi dau programul peste cap si sa imi joc meciurile la timp (nu am cerut nici o amanare in acest sezon), iar unul mai "baietzash" sa isi amane meciurile la fiecare 2 etape ca de el mai mai "jmker frate" si programul lui e mai important decat al altora. dar daca asta e politica pe care vrei sa o aplici, nu e nici o problema, da zi-ne si la restul ca sa actionam in concordanta. eu cred ca un numar de 2 amanari de jucator pe sezon ar fi suficient ca sa previi situatiile in care din motive obiective nu iti poti juca meciurile.