Quote Originally Posted by kukenstein View Post
Te-ai *acat pe tine pentru 2 lei (1,8 mai exact). Trebuia sa-i dai negativ la feedback si tura urmatoare sa nu mai cumperi de la el. Este o vorba si zice asa: ieftin la grau si scump la tarate. Cei doi lei (1.8) pe care i-ai muncit si economisit cu atata sudoare ai sa-i pierzi inzecit in alta parte. Ai mai consumat si energie, nervi pentru doi lei (1.8).
Imi putea trimite un mesaj cand a ridicat coletul pt. acei 1.78 lei si ii returnam eu prin mandat postal pe cheltuiala mea, am intampinat si eu astfel de situatii, m-am trezit cu 1-2-3 lei in plus la transportul unui colet dar asta nu m-a determinat niciodata sa refuz un colet in valoare de 100-200-300 lei pt. o suma asa mica. Eu consider ca asta e neseriozitate si nu cred ca asta este adevaratul motiv pt. retur... in fine sunt doar niste pareri personale.

---------- Post added 16-11-2012 at 09:02 PM ----------

Quote Originally Posted by Florin85 View Post
Da i-am dat feedback pozitiv .Valoarea banului cred ca multi dintre voi nu o stiti + cuvantu . cand zici ceva atunci asa sa fie.
Cunosc destul de bine valoarea banului, care cuvant? Tu ai spus ca achiti transportul, transportul la posta variaza in functie de distanta si greutate nu e maxim 7 lei cum ti-a spus acea functionara de la posta.