Single post: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
-
Member

Originally Posted by
Boghy02
Oki si era greu sa ii spui cat costa transportul??Eu cand vand ceva dau toate detaliile userului respectiv.Nu te supara ai si tu o mica vina...Foarte simplu ii puteai lasa un pm:Am trimis coletul si te costa 110 ron ramburs inclus si gata...Probabil el a crezut ca rambursul costa mai putin , dar eu sper sa o rezolvati pana la urma amiabil

Nah sper ca nu te deranjeaza parerea mea

Nu are de ce sa ma deranjeze, este opinia ta si o respect, motiv pt. care am si postat aici pt. a auzi si alte pareri. Nu m-am gandit niciodata ca pretul transportului va ajunge o problema el mentionand clar in mesaj ca achita transportul fara a face alte mentiuni (sa nu fie mai mult de _ / ma astept la suma de _) asta este motivul pt. care nu i-am comunicat si pretul transportului credeam ca stie in mare care va fi suma.
Sper ca sa intervina un moderator si sa ia decizia corecta, eventual sa retraga ambele feedback-uri asta desi eu raman cu pierderea .. dar asta e.
Observ ca la feedback mai apare un rating negativ pe un caz asemanator dar trebuie luat legatura cu userul Il Duce si userul clax_117.
Detalii aici : http://www.consolegames.ro/forum/f90...ss-effect-2-a/