Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
-
Senior Member

Originally Posted by
Caponescu
Nu are de ce sa ma deranjeze, este opinia ta si o respect, motiv pt. care am si postat aici pt. a auzi si alte pareri. Nu m-am gandit niciodata ca pretul transportului va ajunge o problema el mentionand clar in mesaj ca achita transportul fara a face alte mentiuni (sa nu fie mai mult de _ / ma astept la suma de _) asta este motivul pt. care nu i-am comunicat si pretul transportului credeam ca stie in mare care va fi suma.
Sper ca sa intervina un moderator si sa ia decizia corecta, eventual sa retraga ambele feedback-uri asta desi eu raman cu pierderea .. dar asta e.
Observ ca la feedback mai apare un rating negativ pe un caz asemanator dar trebuie luat legatura cu userul Il Duce si userul clax_117.
Detalii aici :
http://www.consolegames.ro/forum/f90...ss-effect-2-a/
Subscriu si eu aici , mi-a cerut sa facem un schimb , el urmand sa imi trimita MW3 . Dupa o saptamana in care mi-a tinut rezervat un joc i-am dat PM sa il intreb daca mi-a trimis jocul , mi-a raspuns ca nu a avut timp ( o saptamana ?!? ) . L-am intrebat daca mai ramane valabil schimbul si mi-a replicat ca l-a prins multiplayerul de la MW3 si nu il mai da pentru o perioada , toate acestea ca sa posteze in aceeasi zi ca ii revine jocul la vanzare . Mie unul nu mi se pare seriozitate maxima, corect ? Nu are rost sa acordam circumstante atenuante unui user care a procedat gresit in mod repetat .