Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
Pentru unii si 10 bani inseamna teapa...

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Am mai spus asta, daca era vorba de principiu, ma putea atentiona pe forum de faptul ca nu i-a convenit acea rotunjire si ii trimiteam eu 2 lei pe cheltuiala mea.

---------- Post added 17-11-2012 at 12:18 PM ----------

Quote Originally Posted by mario_1303 View Post
Parerea mea este ca , pur si simplu , s-a razgandit si faza cu cei 2 lei e nodul din papura . Ca si in cazul schimbului ce mi l-a propus, s-a sucit , in cazul tau ca sa nu cada prost a folosit motivul cu costul de transport ca nu cumva sa ii ceri sa iti returneze costul de expediere ba mai mult , sa cazi tu de neserios . Se poate vedea cu ochiul liber ca da vina ba pe bani ba pe principii , ba pe nus ce alt motiv . Bottom line : a comandat un joc , a spus ca achita transportul ( costul transportului nu a fost ceva aberant gen 20 lei ) , si el nu a ridicat coletul . ce te doare cel mai tare este suma ce o sa o ai de platit cand vine coletul retur . E usor sa faci pe lupul moralist pe banii altuia , daca tu ii muncesti asa greu cei 2 lei , cum oare ii munceste colegul caponescu ceu 20 si ceva de lei ce o sa ii platesca la returul coletului ?

P.S. Pana la urma cum vine treaba ca a acordat calificativ pozitiv daca a fost nemultumit , confuzie totala , corect ?
Si eu cred ca motivul a fost altul, s-a razgandit, dar este doar o parere personala formata pe baza afirmatiilor/faptelor lui.