Single post: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
-
Senior Member

Originally Posted by
mario_1303
In multe cazuri in care se solicita plata in avans primesti raspunsul ca le este frica sa nu ia teapa , ca pana la urma sa te tepuiasca ei si sa nu ridicae coletul . In gandirea multora nu e nici un risc daca trimiti ramburs ca doar daca ei nu platesc la Posta nu pot ridica acel colet, riscul fiind exact acesta , si anume sa nu se ridice coletul si te-ai ales instant cu o gramada de probleme: costuri de expediere, retur, magazinaj , drumuri pe la Posta, timp pierdut , intrebari fara de raspuns la oficiul postal , zile pierdute in care jocul iti este imobilizat in pachetul trimis ... si omul sta linistit si isi bea ceaiul ferm convins ca nu ti-a pricinuit niciun neajuns . Neinformare la granita prostiei ...
Eu stiu asta, dar degeaba, raspunsul clasic e: pai eu daca-ti platesc de unde stiu ca nu-mi tragi teapa? Nici nu ma mai obosesc sa raspund la astfel de retardati, pai daca ai un miligram de creier te uiti ala calificativele mele, la vechime pe site, eventual imi cauti posturile, etc. Daca vreau sa trag teapa trag si cu ramburs si inca si mai fain, am acasa o tona de chestii stricate care arata impecabil, pot trimite oricand o placa video care arata perfect si da artefacte, apoi ii zic: nu stiu, eu ti-am trimis-o functionala, tu ai stricat-o. Dar na, cu retardatii si cu paranoicii n-are rost sa discuti.