Single post: Gran Turismo 5
-
18-11-2012 13:48 #4631 SP
Vires Intus

Originally Posted by
kobayashi
Pai ala-i challange-ul sa-i prinzi pe toti si sa castigi cursa. Zici ca nu te plangi ca sunt dificile cursele dar te contrazici singur, care ar mai fi dificultatea daca te-ar da mai din fata la start

. E un concept bine gandit de ani de zile in seria GT si mai recent si in jocurile Forza, unde nu iti dau posibilitatea sa faci calificari inaintea curselor,dar te dau din coada plutonului, iar cursele sunt in asa fel gandite incat sa ai timp pana la sfarsit sa-i depasesti pe toti. Ai si satisfactia ca depasesti masin(face jocul mai entertaining) si satisfacita ca ai castigat e cu atat mai mare.

Eu ma refer la faptul ca nu e deloc realistic. In loc sa te dea mereu de pe ultima pozitie si sa-i ajungi pe aia, mai bine te da de pe la mijloc si maresc dificultatea AI-ului astfel incat sa te stresezi si ca trebuie sa-i ajungi pe aia din fata, dar si ca in orice moment poti fi depasit. Serios acum, in nicio cursa de pana acum n-am avut teama ca m-ar putea depasi altii, atat de slabi sunt, trebuia mereu sa-mi iau o masina mult mai slaba ca sa am parte de thrill-ul asta. Chestia e ca e foarte dificil in seasonals pentru ca 90% din adversari au masini mai de doamne-ajuta si se gasesc vreo 2 din fata plutonului sa aiba cele mai tari masini. In felul asta te obliga si pe tine sa-ti iei o masina tare, treci prin toata lumea ca prin branza, doar ca sa te duelezi cu aia 2 din fata... care oricum pleaca de la inceputul cursei de pe primele pozitii si iti e greu sa-i ajungi. In concluzie, mie imi da senzatia ca in loc sa ma bat acolo cu toti, sa incerce sa ma depaseaca, sa-i blochez, sa-mi transpire mainile, trebuie sa-i depasesc de fiecare data pe toti aricii si in ultima tura sa ma chinui sa castig ultimele 2 pozitii... nicaieri in realitate n-ai sa vezi o masina ajungand de pe ultimul loc, pe primul, chit ca scoate cel mai bun timp pe ture... See where I'm going?