Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
20-11-2012 00:38 #8250 SP
Member

Originally Posted by
SirAndrew
teorie. nu e chiar asa.
poate sa vanda aia si 100 de bucati/min.
tine de pozitionarea ta pe piata si de preturile practicate.
e chiar mult de explicat
nu cred ca ai vazut tu ca un produs sa fie mai scump la poarta fabricii decat cumparat din mall.

De la poarta fabricii nu, dar de la unic distribuitor da(cum e si cazul de fata), am patit asta cand am cumparat o centrala de apartament pt. un amic, am cumparat centrala mai ieftin decat la distribuitor si asta datorita discoutului pe care il face distribuitorul magazinului respectiv.
Altex cumparand multe produse de la gameshop primeste un anume discout astfel isi permite sa aibe un pret mai mic.
Exemplu: eu cumpar direct de la un producator un produs in 500 de exemplare, acel produs are pretul de 100 lei in caz normal, daca eu cumpar 500 de exemplare pot primi un discout de 30% deci pot vinde cu 70 lei, dar adaug si eu 10% sa nu muncesc de pomana si vind produsul linistit la 80 lei > mai ieftin decat la producator chiar.