Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Nu este foarte greu jocul. Am vreo 6-7 ore in el, am inceput pe easy insa este foarte usor. Si eu vreau sa il termin odata iar apoi sa il joc pe Purist. Desi am vazut ca unii i-au dat note slabe pana acum, mie imi place. Il astept de atat de mult timp si e exact ce ma asteptam sa fie. Nu cred sa treaca de 15 ore in total. Povestea nu imi place deloc, mi se pare slaba iar putinele personaje pe care le-am intalnit pana acum mi s-au parut slabe. Insa, la capitolul gameplay jocul imi place foarte mult. Cel mai mult imi place fluiditatea fata de jocurile mai vechi din serie. Toate miscarile lui 47 sunt fluide, totul arata "smecher". Pana acum imi place jocul, sigur il voi termina maine si cu siguranta o sa il mai joc si pe Purist.

Cat despre Contracts, am facut doua si sunt geniale. Nu suport multiplayerul in nicun joc, dar aici e exact cum imi place mie, tot singleplayer.
Grafic arata bine, dar nu m-a impresionat. Muzica devine monotona destul de rapid, dar inca nu e enervanta. Bug-uri nu prea am intalnit. S-a intamplat odata intrun cutscene 47 sa fie altfel imbracat de cum era inainte. Dar s-a intamplat o singura data.

Toate bune si frumoase pana acum
Poate sunt eu fan prea inflacarat hitman dar ma oftica groaznic mentalitatea asta, dupa ce ca genul asta apare o data la vreo 6 ani, strici tot farmecul jocului jucandu-l pe easy, o data ce stii unde sunt inamicii si cum se deruleaza actiunea, PURIST-ul nu este chiar atat de groaznic cum va imaginati.Eu as fi in stare sa platesc bani ca imi sterg din creier actiunea de la hitman 2/3/4 sa le rejoc pe PRO si in SA...dar de, inca nu-mi iese.

@sirandrew, misiunea aia am facut-o extrem de rapid si fara sa ma uit la walkthrouguri de pe youtube, am folosit tehnica cu otrava, mi s-a parut destul de banala.In cazul in care joci pe PURIST si faci misiunile pe SA sau fara sa te vada nimeni, zi-mi estimativ cam cat ai stat la urmatoarea misiune, desi e banala mie cred ca mi-a luat peste 30 de incercari s-o fac la perfectie.Ma complicam atat de mult si la sfarsit observ ca este extrem de simplu: